avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA poprire conturi de catre ANAF
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

poprire conturi de catre ANAF

Buna ziua ,
oameni buni ,va rog ajutati-ma cu o lamurire: ANAF mi-a pus poprire pe conturile bancare- iar aceste conturi nu sunt conturi curente, ci conturi de credit. Bineinteles ca soldul este 0 barat, ce mai poate urma in aceasta situatie?
Mentionez ca am poprire si pe contul unde eu trebuie sa depun rata la un credit cu garantie ipotecara,,:((
Care esti specializat pe executari fiscale si bancare? Am mare nevoie de ajutor:(
HELP!!! ce mai pot face..;)
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:39, 10 Martie 2011
Trebuie sa platiti la ANAF deoarece daca virati banii pentru rata de credit acestia nu vor ajunge in contul ratei si direct la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi; executare fiscala vs executare bancara alexia2004 alexia2004 Buna ziua , oameni buni ,va rog ajutati-ma cu o lamurire: ANAF mi-a pus poprire pe conturile bancare- iar aceste conturi nu sunt conturi curente, ci conturi ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sfr sfr As dori o informatie despre cum se procedeaza in urmatoarea situatie: sunt codebitor la un credit pentru nevoi personale contractat de sotia mea. La randul meu ... (vezi toată discuția)