avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte de propietate pe numelui unui singur copil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte de propietate pe numelui unui singur copil

buna ziua.as vrea sa stiu daca cumva pot sa fac acte pe casa unui singur copil de al meu (avand de toti 6 copii) cu sau fara clauza?si fara sa trebuiasca ca ceilalti sa semneze in favoarea unuia singur?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:44, 8 Martie 2011
Puteti incheia un act de vanzare-cumparare cui doriti dvs. chiar si unui copil daca sunteti singura proprietara a imobilului respectiv.Nu trebuie sa semneze si ceilalti.Daca imobilul apartine si sotului dvs. semnati amandoi.Inserati ce clauza doriti, nu sunteti obligata sa treceti anumite clauze.Pentru siguranta dvs. treceti clauza de habitatie viagera si de intretinere .
multumesc de raspuns
nu puteti sa dati decat ceea ce va apartine doar dvs nu si sotului daca acesta nu vrea ori nu mai traieste.
de bunurile dvs puteti dispune cum doriti.cel mai indicat ar fi sa dati prin act de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere act vanzare-cumparare cu clauza de habitatie viagera camym camym Va rog sa-mi spuneti si mie in ce conditii se poate rezilia un act de vanzare cumparare cu clauza de habitatie viagera daca mai traieste doar unul dintre ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament lelina lelina Buna, As vrea sa stiu daca se poate cumpara un apartament pe numele ambilor copii majori. Multumesc (vezi toată discuția)
Actul de proprietate! florirb florirb Buna!Am in proprietate,cu act de vanzare cumparare,un apartament de 2 camere,si in acest act de proprietate am o clauza in favoarea tatalui meu de grevare si ... (vezi toată discuția)