avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract comodat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract comodat

buna seara!am si eu o rugaminte:daca puteti sa ma ajutati cu un model de contract comodat pentru o barca cu motor,caci imi cere la fisc,si nu stiu cum sa il fac.

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 8 Martie 2011
Modele pentru acest tip de contract gasiti aici :
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca pe ramura georgiana_2012 georgiana_2012 Buna ziua, Daca m-ati putea ajuta sa gasesc un model de contract colectiv de munca pe ramura pentru codul CAEN 3315 (Reparare si intretinere nave si barci). ... (vezi toată discuția)
Pescuit legal stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati ,,spunetimi pe apele mari cum sunt arges ,dunarea ,oltul muresul ,se poate pescui cu barca de 2 ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Facalet Monica Gabriela Facalet Monica Gabriela Vva rog frumos sa ma ajutati cu un model de contract colectiv de munca . Mentionez ca firma la care lucrez are activitate principala comert cu amanuntul , iar ... (vezi toată discuția)