avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat angajat si platit pentru relaxare
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat angajat si platit pentru relaxare

Am angajat un avocat pt.un proces de partaj,mi-a solicitat suma de 37oo ron,s-a prezentat la doua sedinte in care a completat rebusuri, desii eu l-am angajat pentru aparare si inca o sedinta in care a solicitat aminare.Urmare a dezinteresului manifestat,am reziliat contractul si i-am solicitat diferenta de bani.Rezultatul????Nu vrea sa-mi restituie nimic,mai mult BAROUL,SPUNE CA L-AM PLATIT PENTRU EXPERIENTA SI VECHIMEA DUMNEALUI IN MUNCA.:O..............HALAL JUSTITIE!!!NUMELE AV. [editat]. CE-I DE FACUT????
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Tot respectul pentru opinia dvs.,dar....aceste institutii ce atributii au???daca in ograda lor nu fac dreptate,credeti ca in gradina justitiei e de gasit???apoi altii banii,alt timp pierdut .........si??? Pe asta conteaza cei care procedeaza asa....si pina la urma un avocat care se dovedeste ca e dezinteresat,prost pregatit,etc,etc...........nu merita nici o sanctiune??? Ma gindesc ce ar face asemenea oameni la patron.???.................Trist,adevarat.....si pe banii nostrii!Sper sa existe un Dumnezeu si pentru ei!
Geania a scris:
si pina la urma un avocat care se dovedeste ca e dezinteresat,prost pregatit,etc,etc...........nu merita nici o sanctiune???

Ba da, dar nu neaparat de la barou. Singurul loc unde se poate transa definitiv problema raspunderii (si a avocatului si a oricui altcuiva) este in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii avocat Spuneti-mi va rog, avocatii au vreo responsabilitate fata de clienti?Am angajat o avocata intr-un proces de partaj care in afara de incasarea onorariului a ... (vezi toată discuția)
Baroul ilfov primeste oficii ?! Roland Mindrila Roland Mindrila Sa ne \"edifice\" si pe noi careva care este situatia reala actuala cu Baroul Ilfov? http://www.baroul-ilfov.ro/ro/index.php?id=10005&lang=ro Un ... (vezi toată discuția)
Refuz desemnare avocat de catre decan tobescu tobescu Buna ziua, as avea o întrebare multumesc pentru raspunsurile Dvs. O prietena de a mea a obtinut \"asistenta juridica gratuita si totala\" de la judecatorie ... (vezi toată discuția)