avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatii avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatii avocat

Spuneti-mi va rog, avocatii au vreo responsabilitate fata de clienti?Am angajat o avocata intr-un proces de partaj care in afara de incasarea onorariului a intocmit niste acte, precizari peste precizari incomplete, mai mult de atat la ultima sedinta cand putea sa se pronunte in sfarsit nu s-a prezentat.Prin acest comportament mi-a produs pagube procesul amanandu-se cu 3 luni! Cineva poate s-o traga la raspundere? Cum pot recupera onorariile platite acestei persoane?
Cel mai recent răspuns: RLA , utilizator 08:42, 6 Iunie 2005
Puteti face o plangere scrisa adresata decanului baroului din care face parte avocata respectiva, in care sa aratati, CU DOVEZI, prejudiciul pe care l-ati suferit, etc.

In privinta inapoierii onorariilor nu stiu cu ce sfat sa va ajut, poate aflati de la barou ceva...

Av. Dinu
Cred ca tot Comisia de disciplina a Baroului va da un raspuns si in privinta recuperarii onorariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat angajat si platit pentru relaxare Geania Geania Am angajat un avocat pt.un proces de partaj,mi-a solicitat suma de 37oo ron,s-a prezentat la doua sedinte in care a completat rebusuri, desii eu l-am angajat ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau ce? nelugigi nelugigi Buna seara. Am si eu o mica problema. Problema mea este legata de un prieten bun. Culmea culmilor e si avocat pe deasupra... :(( Zilele trecute m-a sunat, ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu adus in procesul de partaj marlene_s marlene_s Buna ziua, Care sunt etapele pe care trebuie sa le urmez ,pentru a face o plangere la Barou.?Avocatul care m-a reprezentat in cadrul procedului de partaj ... (vezi toată discuția)