avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatii avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatii avocat

Spuneti-mi va rog, avocatii au vreo responsabilitate fata de clienti?Am angajat o avocata intr-un proces de partaj care in afara de incasarea onorariului a intocmit niste acte, precizari peste precizari incomplete, mai mult de atat la ultima sedinta cand putea sa se pronunte in sfarsit nu s-a prezentat.Prin acest comportament mi-a produs pagube procesul amanandu-se cu 3 luni! Cineva poate s-o traga la raspundere? Cum pot recupera onorariile platite acestei persoane?
Cel mai recent răspuns: RLA , utilizator 08:42, 6 Iunie 2005
Puteti face o plangere scrisa adresata decanului baroului din care face parte avocata respectiva, in care sa aratati, CU DOVEZI, prejudiciul pe care l-ati suferit, etc.

In privinta inapoierii onorariilor nu stiu cu ce sfat sa va ajut, poate aflati de la barou ceva...

Av. Dinu
Cred ca tot Comisia de disciplina a Baroului va da un raspuns si in privinta recuperarii onorariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat angajat si platit pentru relaxare Geania Geania Am angajat un avocat pt.un proces de partaj,mi-a solicitat suma de 37oo ron,s-a prezentat la doua sedinte in care a completat rebusuri, desii eu l-am angajat ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat buna ziua! am angajat un avocat pt. ... SANTIER SANTIER Recuperare onorariu avocat Buna ziua! Am angajat un avocat pt. un apel intr-un dosar civil. A depus apelul tardiv (asa indica solutia pe scurt din ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau ce? nelugigi nelugigi Buna seara. Am si eu o mica problema. Problema mea este legata de un prieten bun. Culmea culmilor e si avocat pe deasupra... :(( Zilele trecute m-a sunat, ... (vezi toată discuția)