avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea circulatiei terenurilor agricole
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea circulatiei terenurilor agricole

in 25 02 1998 am cumparat un hectar extravilan[arabil],pe baza adeverintei de propietatesi extrasului cf prezentat de vinzator,astfel:ne-am deplasat la primaria apartinatoare,unde am fost asigurat de secretara,primarul,si responsabila cu evidentele agricole,ca vinzatorul a fost pus in posesia acelui lot,ce este conform cu nr. topo din cf.Din primarie am primit si completat un contract provizoriu,semnat cu martori,vizat,semnat de secretara,platind si suma convenita.Cu primarul si martorii ne-am deplasat si am marcat locul cumparat.Vinzatorul si cumparatorul in prezenta primarului,au decis ca la primirea titlului de propietate sa se perfecteze actele.Ajunsi mai tirziu in fata expertului topo. am constatat ca titlul de propietate s-a eliberat pe un alt lot cu o valoare agricola slaba,pe care refuz sa -l inscriupe mine. Mentionez ca 13 ani[din data marcarii de primar] am folosit lotul cumparat,comportindu-ma ca propietar.Pe lotul cumparat de mine de curind,primaria a pus in posesie cu titlu,mai multe persoane,fara sa fiu avizat,condamnindu-ma cu lotul acela fara valoare.Consider ca am fost inselat si va rog ajutati-ma sa INTELEG DE CINE?V-a multumesc,cu respect.
Cel mai recent răspuns: laiev , utilizator 21:41, 10 Martie 2011
laiev a scris:

in 25 02 1998 am cumparat un hectar extravilan[arabil],pe baza adeverintei de propietatesi extrasului cf prezentat de vinzator,astfel:ne-am deplasat la primaria apartinatoare,unde am fost asigurat de secretara,primarul,si responsabila cu evidentele agricole,ca vinzatorul a fost pus in posesia acelui lot,ce este conform cu nr. topo din cf.Din primarie am primit si completat un contract provizoriu,semnat cu martori,vizat,semnat de secretara,platind si suma convenita.Cu primarul si martorii ne-am deplasat si am marcat locul cumparat.Vinzatorul si cumparatorul in prezenta primarului,au decis ca la primirea titlului de propietate sa se perfecteze actele.Ajunsi mai tirziu in fata expertului topo. am constatat ca titlul de propietate s-a eliberat pe un alt lot cu o valoare agricola slaba,pe care refuz sa -l inscriupe mine. Mentionez ca 13 ani[din data marcarii de primar] am folosit lotul cumparat,comportindu-ma ca propietar.Pe lotul cumparat de mine de curind,primaria a pus in posesie cu titlu,mai multe persoane,fara sa fiu avizat,condamnindu-ma cu lotul acela fara valoare.Consider ca am fost inselat si va rog ajutati-ma sa INTELEG DE CINE?V-a multumesc,cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria nu imi elibereaza titlu de propietate nicoletanicoleta nicoletanicoleta buna ziua , Am actionat in judecata comisia locala de aplicare a LEGII 18/91 si comisia judeteana de aplicare a LEGII 18/91 ,deoarece in anul 1998 mama a ... (vezi toată discuția)
Diferenta suprafata de teren agricol prevazuta in titlul de proprietate avramge avramge Buna ZIUA.IN anul 2006 pe am vandut din propietatea mea 13000 mp teren agricol in comuna Crevedia /Dambovita.IN T.P la pozitia terenuri extravilane suprafata ... (vezi toată discuția)
Problema titlu de proprietate Marius77777 Marius77777 Cu doua luni inainte sa moara, tatalui meu, primarul din comuna, i-a luat titlul de proprietate pe casa si teren, spunandu-i ca este o neregula si trebuie ... (vezi toată discuția)