In anul 2006 am vandut un teren arabil de 13000mp cum -sa gasit in documentatia cadastrala in acel an 13000mp,in loc de 16000mp cum sunt in Titlul de Proprietate.
Am fost la OCPI am luat extras carte funciara cumparatorul are intabulat 13000mp comform contractului vanzare-cumparare.
La Primarie am facut o cerere pentru restul de teren de 3000mp agricol care sunt inclusi in T.P.Mi-au dat punerea in posesie de 16000mp anul *1994 si plan parcelar care a aparut dupa vanzarea terenului suprafata 16000mp anul 2007 si m-au indreptat catre instanta .In instanta stie cineva ce trebuie sa cer judecatorului sau ce trebuie formulat in instanta? Terenul .nu trebuie reconstituit pentru ca exista in T.P si in Planul parcelar avizat de comisia fond funciar.
Ce trebuie sa solicit instantei de judecata?
Buna ziua.
Am de recuperat 3000mp de teren agricol care sunt inclusi in TP,.mi-au sa spus de la Primarie sa merg la instanta cu o actiune in constatare si nu stiu ce sa fac, Expertiza topografica de identificare a celor 3000mp se face ininte de a depune actiunea in constatare sau se face de un expert desemnat de instanta si cat ar costa aceasta expertiza informativ?
Eu detin planul parcelar semnat de comisia de fond funciar in care sunt masurati cei 3000mp.
~ final discuție ~