buna ziua.va rog frumos daca ma puteti sfatui ce se poate face in urmatorul caz...sunt in proces de desfasurare cu vecinul care initial m-a dat in judecata ca am acaparat 200mp din proprietatea lui,lui lipsind-ui 357mp.
El m-a dat doar pe mine in judecata, eu avand masuratori efectuate si avand si proces verbal de trasare...d-na judecatoare a desemnat un expert care sa vina sa ne masoare CARE culmea se cunoaste bine cu reclamantul .
Firma ce ne-a masurat pe noi si ne-a efectuat masuratorile de trasare a zis ca avem 1 metru dupa casa...toti vecinii de pe strada au mai mult sau 1 metru pentru ca gradinile sunt mari.
La masuratori ne-a iesit ca avem in minus cu 33 mp,iar expertul topo desemnat PROPUNE ca linia de hotar sa fie la 0,64 m,exact ce ne ameninta vecinul si sustinea ca are.
SE POATE SA-MI IA TEREN 0,30M DOAR SA AIBE EL CASTIG DE CAUZA AVAND IN VEDERE CA SI EU AM IN MINUS?
Vecinii care sunt bastinasi locului sustin ca aici s-au facut casele cu un metru dupa, pentru ca era mult teren si ceilalti vecini au in folosinta tot 1 metru dupa casa.
~ final discuție ~