avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala abuz in serviciu - impotriva cui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala abuz in serviciu - impotriva cui formulez plangerea?

Buna ziua
Am un conflict cu un vecin in ce priveste aliniamentul unui gard dintre noi pe o portiune de cca 10 m.Acesta a refacut un gard intrand la mine cca 40 cm.Am chemat o comisie de la primaria comunei,a venit,si datorita prieteniei dintre membri comisiei si fiul vecinului,comisia a decis sa mute gardul doar pe o portiune de 2 m.Am revenit cu contestatie,a venit din nou comisia,si a decis ca asa este corect,cu toate ca acum gardul este in zig zag,vecinul mutand doar cei 2 m.Cui sa fac plangere penala,vecinului care s-a supus comisiei,sau comisiei pentru abuz in serviciu si indeplinirea sarcinilor de serviciu cu rea vointa?Astept raspuns sau indrumari spre ceea ce pot sa fac.


Interventie moderator: datele de contact, ori cele personale le puteti comunica prin mesaj privat. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: mitel_68 , utilizator 16:15, 28 August 2015
Acțiune în grănițuire și revendicare după caz, în ipoteza în care terenul nu are cadastru.Cum motivează comisia rezultatul în urma verificărilor la fața locului și a actelor probabil?
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, intrucat o astfel de practica incalca pct.3.3 din Regulament.
In situatia in care mai aveti intrebari/nelamuriri suplimentare legate de acest subiect, aveti posibilitatea sa continuati discutia aici folosind optiunea " raspunde".
Aveti mai jos raspunsul primit in topicul dublat.
Multumesc pentru intelegere.
SebastianSimon a scris:

Buna seara!

Faceti plangere si vecinului si comisiei.

Cu stima.

Ultima modificare: Vineri, 28 August 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Comisia nu tine cont de acte.I-am aratat un raport de expertiza din urma cu cca20 ani unde se vede ca aliniamentul este linie dreapta,dar ""OCHIUL""comisiei asa a vazut datorita prieteniei cu fiul vecinului.

Suprafata de teren pe care a acaparat-o este mica,dar nu mai pot avea acces in spatele cladirii,mi-a ramas distanta intre gard si cladire de cca30-40 cm.Mentionez ca acea cladire este construita undeva in jurul anului 1980.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament ( am rugamintea sa lecturati Regulamentul forumului)
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire si expertiza cu probleme hadasatanase hadasatanase Sunt intr-un proces cu un vecin asupra unei suprafete pe care el sustine ca as fi acaparat-o de la el.Expertul desemnat de judecatorie a venit la masuratori, ... (vezi toată discuția)
Tari semnatare carta drepturilor fundamentale ale omului Emilian  Nastase Emilian Nastase Buna seara . As dori sa aflu daca Austria este semnatara a acestei C. F. D. O . Va multumesc (vezi toată discuția)
Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)