avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Tari semnatare Carta Drepturilor Fundamentale ale ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Tari semnatare Carta Drepturilor Fundamentale ale Omului

Buna seara .

As dori sa aflu daca Austria este semnatara a acestei C. F. D. O .

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Emilian Nastase , utilizator 13:03, 31 Ianuarie 2016
Conform cu [ link extern ]

carta este valabila pentru toata UE (Austria face parte din UE).

De asemenea Austria este parte a Conventiei Europene asupra Drepturilor Omului.
Va multumesc pentru sprijin.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament) si sa continuati discutia aici.
Pentru continuarera acesteia aveti posibiliatea sa folositi optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
Emilian Nastase a scris:

Am omis sa amintesc , ca o avocata din Austria , Linz , a afirmat ca : Austria nu a semnat aceasta Carta . Este vreo posibilitate de a gasi ceva concret in acest sens spre a i se dovedi cu ceva concret.?
Va multumesc .

Carta a fost aprobata prin Tratatul de la Lisabona, care e valabil pentru toate tarile din UE. Detalii pe [ link extern ]
Multumesc. Imi cer scuze . Cred ca nu am citit regulamentul cu atentie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
Mostenire- casatorie - partaj Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, As vrea sa ma casatoresc . Am (acum ,inainte de casatorie) , casa,terenuri si bani la banci . Am si copil din prima casatorie. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cum se intocmeste un testament olograf? PSNTY PSNTY Va rog sa-mi explicati cum se scrie un testament olograf? Editat de moderator simonette12- motiv.pct.1.2 din Regulament (vezi toată discuția)