Am actionat in judecata comisia locala de aplicare a LEGII 18/91 si comisia judeteana de aplicare a LEGII 18/91 ,deoarece in anul 1998 mama a depus o cerere pentru reconstituire dreptului de propietate pentru un teren extravilan de 2,94 ha mostenire de la parintii decedati .
Ea nu s-a mai interesat de acea cere , iar in 2008 a decedat .
In 2009 am fost la primarie pentru a scoate titlu de propietate si punerea in posesie , i-am spus secretarului ca mama a venit in anul 1998 si a depus o cerere , iar acesta s-a facut ca nu stie despre ce este vorba desi aveam un nr. de inregistrare .
Dupa cateva ore petrecute in biroul lui s-a gasit acea cerere, insa mi-a spus ca mama nu a s-a incadrat in timp cu cererea de acea a ramas in biroul lui, desi putea sa o anunte in 1998 ca nu trebuie sa faca nici o cerere si ca trebuie sa actioneze in instanta.
Am castigat acest proces , iar instanta i-a obligat la punerea in posesie si emiterea titlui de propietate pe numele meu.
Insa ma chinui de 1 an sa obtin aceste doua acte desi exista hotarere definitiva si irevocabila.
Sun luna de luna la primarie si nu primesc nici un raspuns favorabil ,doar ca numai au pamant pe raza comunei si ca trebuie
sa se intruneasca o comisie ,cat va mai dura nu poate nimeni sa imi spuna.
Consider ca sunt dusa cu vorba ce pot face in aceasta situatie?
Care este termenul legat pentru emiterea unui titlu de propietate si punerea in posesie?
Legea 18/1991
RobyG
Buna ziua. Strabunica mea (decedata) a facut cerere pt reconstituirea proprietatii inca de la sf anului 1991 pt. aprox. 2,50 ha (s-a luat in considerare reg ... (vezi toată discuția)