avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... HARTUIRE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

HARTUIRE

MA SIMT HARTUITA,AMENINTATA SI UMILITA DE FOSTUL SOT FIIND IN PROCES DE DIVORT LA PRIMUL APEL,CERAND SA NE IMPACAM.UNDE SA RECLAM LA POLITIE SAU LA TRIBUNAL?

Cel mai recent răspuns: LYLA , utilizator 22:42, 9 Martie 2011
Buna seara.
Dna.LYLA, pensia alimentara si incredintarea minorului o puteati face (cel putin in acelasi timp cu divortul - chiar inaintea acestuia) din cite stiu eu.Nu este tirziu nici acum sa cereti acestea,este pacat sa pierdeti timp(pretios pentru linistea dvs.)
AM OBTINUT CUSTODIA COPILULUI ,DAR NU VREA SA PLATEASCA PENSIA DE INTRETINERE .AM AUZIT CA SE POATE SI INAINTE DE A LEGALIZA HOTARAREA DE DIVORT SA IL DAU IN JUDECATA.ESTE ADEVARAT?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna dulcedor dulcedor -ce as putea face in cazul in care :s-a dat o hotarare judecatoreasca pt custodie comuna minor,fostul sot facand insa apel in instanta deoarece refuza sa mai ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ioanpas ioanpas buna , sunt divorsat de pe data de 10-03-14 si pana in prezent nu am primit nici un ban pt. pensia de intretinere a copiilor . cum ar trebui sa procedez sa o ... (vezi toată discuția)
Iesire cu copil din tara ContSters201565 ContSters201565 Am divortat in februarie 2011. Desfacerea casatoriei a ramas definitiva si irevocabila. Pe celelalte capete a ramas cu drep de aplel in termen de 30 zile. Mie ... (vezi toată discuția)