Dragi prieteni, sunt student in anul 4 la drept si-mi reprezint tatal in incercarea de a obtine restituirea taxei de prima inmatriculare. Insa AFP a invocat exceptia tardivitatii procedurii prealabile, deoarece taxa a fost platita in aprilie 2007, iar eu am facut procedura prealabila in ianuarie 2008. Exista vreo posibilitate sa demonstrez ca e facuta in termen? Ce sansa am sa trec peste aceasta exceptie?
faceti o adresa la administratia finantelor publice prin care cereti taxa inapoi, ei o sa o respinga sau o sa va dea un raspuns negativ, si in 30 de zile maxim o puteti ataca in contencios. Noi asa am facut..
In speranta ca am fost de ajutor...zi placuta.....iar daca sunt neclaritati nu ezitati sa ma contactati
sunt deja la primul termen la tribunal, si AFP a invocat tardivitatea procedurii prealabileX-(, pentru ca e facuta adresa catre ei la 8 luni de la plata taxei... am vreo sansa? sau sa ma resemnez?
sunt deja la primul termen la tribunal, si AFP a invocat tardivitatea procedurii prealabileX-(, pentru ca e facuta adresa catre ei la 8 luni de la plata taxei... am vreo sansa? sau sa ma resemnez?
Taxa auto
titi marina
Va salut, cu stima.
Gata. M-am hotarat sa cer inapoi banii dati pentru taxa auto.
Am platit la AFP suma de 4246 lei in data de 04 dec 2008, pentru inscrierea ... (vezi toată discuția)