avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot afla de pe net rezultatele alcoolemiei de la IML?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot afla de pe net rezultatele alcoolemiei de la IML?

Stie cineva daca pot afla de pe net rezultatele alcoolemiei de la IML? Exista vre-un site care se ocupa de asa ceva? De la probele biologice a trecut f mult timp si eu nu ma pot deplasa pt a afla rezultatele-accidentat.Va multumesc !:vishenka:
Cel mai recent răspuns: BilliboiB , utilizator 13:13, 9 Martie 2011
nu exista o asemenea posibilitate. fie va deplasati la IML fie le aflati consultind dosarul penal deschis la Politie, insa numai daca acestia au platit expertiza.
:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului sorinstirboiu sorinstirboiu Buna ziua, pe data de 8 septembrie 2016 am mutat masina cca 7 m intr-o parcare dupa care au venit 2 agenti de politie si mi-a fost pus aparatul etilotest care ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa conducere sub influenta bauturilor alcoolice ContSters229770 ContSters229770 Buna seara,duminica noapte am fost oprit de politie si mi s-a gasit o alcoolemie de 0.47 in aerul expirat.Imi poate spune cineva exact ce se poate intampla?Si ... (vezi toată discuția)
Recalcularea alcoolemiei - obligatorie? cristi777 cristi777 Buna ziua! Recalcularea alcoolemiei la IML este obligatorie? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)