avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ceertificat medico-legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ceertificat medico-legal

pe data de 24 mai am fost agresat fizic si verbal de un individ. in urma acestui fapt m-am prezentat la sectia de politie si am depus plagere pentru amenintare , injurii si lovire.
in declaratie am specificat ca a doua zi ma voi duce la IML dar din anumite motive nu am reusit sa ajung si intentionez sa ma duc maine? mai pot face ceva? cine poate sa-mi spuna in cat timp trebuie sa ma prezint la IML dupa momentul agresiunii?i daca mai pot face ceva? si daca mai este valabil certificatul daca nu m-am dus in ziua in care am specificat-o in declaratie? agresiunea a consta in niste vanatrai pe brate .
in speranta ca ma puteti ajuta, cu tot respectul , va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 27 Mai 2008
cypyk, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:24, 25 Iulie 2008
Puteti incerca sa scoateti certificat IML dar partea adversa va contesta existenta faptei.
A trecut prea mult timp de la agresiune.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri si alte violente henton henton Buna ziua, acum cateva zile am fost agresat in trafic de catre persoana din dreapta soferului (o femeie) , am apelat 112 si m-au indrumat catre cea mai ... (vezi toată discuția)
Am depus plângere la politie împotriva fostului partener, tatăl copilului meu, care m-a lovit peste față. ce va urma și ce pedeapsă va primi? marevna marevna Am depus plangere la politie impotriva fostului partener, (tatal copilului meu) , care m-a lovit peste fata cu dosul palmei. Doresc sa stiu ce va urma in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,fratele meu a suferit o agresiune din partea unui vecin,in ... mafinescuingrid mafinescuingrid Buna ziua,fratele meu a suferit o agresiune din partea unui vecin,in urma acesteia,conform biletului de iesire din spital,s-a...ales cu urmatoarele: -Fractura ... (vezi toată discuția)