avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Lamurire depunere declaratie 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Lamurire depunere declaratie 390

Am marea rugaminte de a ma ajuta intr-o problema.
O firma din Ro platitoare de TVA in anul 2007 a achizitionat in leasing un autoturism din Austria. Atunci am depus declaratia 390Vies.
De atunci nu am mai depus 390, dar am vazut ca din 2010 se depune o decl.lunar.
Firma primea la trimestru facura de rata si declaram in D300 acum nu stiu trebuia depus?
Cel mai recent răspuns: krika742006 , utilizator 14:35, 9 Martie 2011
nu ma ajuta nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare servicii - d300 mirelanicola.72 mirelanicola.72 va supun atentiei si va solocit ajutorul pentru urmatoarea situatie: o SC din Romania platitoare de TVA, beneficiaza de servicii efectuate de o SC din ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura intracomunitara aviva53 aviva53 Firma platitoare de TVA achizioneaza materiale din UE,am primit facturi in euro si fara TVA ..intrebare: cum inreg in contabilitate si in ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)