Buna ziua. As avea o intrebare pentru cei care ma pot lamuri in aceasta problema.
Am incheiat un contract de comodat pe o perioada nedeterminata cu o societate prin care i-am cedat spre folosinta o suprafata de teren, propietatea mea si pe care comodatarul si-a construit un magazin si de vreo 4 ani acest magazin nu-si mai desfasoara nici o activitate comerciala. Reprezentantul legal al societatii a ma venit din cand in cand, instalndu-si o saltea si dormind acolo. Acesta nu a mai platit impozit pe acea cladire....iar acum s dori sa reziliez acest contract si sa-l oblig pe reprezentantul socetatii sa-si ridice contructia de pe terenul meu. Cum as putea sa o fac si ce castig de cauza as avea?
Trebuie sa-i faceti mai intai o notificare scrisa in care sa-i dati nun termen pentru ridicarea constructiei si eliberarea spatiului, rezilierea contractului , notificare in baza art. 720 indice 1 cod pr.civ.(parata e soc.com.).Daca nu se conformeaza solicittai prin actiune in instanta rezilierea contractului, obligarea la ridicarea constructiei si eliberarea terenului , actiune in evacuare .
Punct de lucru
anny
buna ziua. am un teren proprietate personala in afara bucurestiului, as vrea sa fac o casa pe acel teren dar pe firma si sa fac acolo un punct de lucru.se ... (vezi toată discuția)