avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezilere contract cu societate comerciala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezilere contract cu societate comerciala

Buna seara, am intrebare pentru cei care ma pot ajuta intr-o anumita situatie. Cum pot rezilia un contract de comodat incheiat intre mine ca, comodant si o societate comerciala in calitate de comodatar, pe o perioada nedeterminata si prin care am imprumutat cu titlu de folosinta o suprafata de teren pe care comodatarul si-a edificat o constructie. Cum pot rezilia contractul?in ce conditii? si cum pot obliga comodatarul sa-si ridice constructia de pe terenul meu? si-ar mai fi inca o problema, societatea intre timp s-a dizolvat?cu cine ma judec in aceste conditii? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:08, 15 Martie 2011
Rezilierea contractului de comdat poate avea loc in conditiile stipulate in contract sau daca beneficiarul nu isi indeplineste obligatiile asumate.In situatia arata va trebui sa chemati in judecata societate prin lichidatorul judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat iulianbastan iulianbastan Am un teren si am incheiat un contract de comodat cu un prieten pe el. intrebarea mea este urmatoarea: eu in calitate de comodant pot construi pe acel teren o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat DAVID44 DAVID44 Buna ziua. As avea o intrebare pentru cei care ma pot lamuri in aceasta problema. Am incheiat un contract de comodat pe o perioada nedeterminata cu o ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat clara112 clara112 A fost incheiat un contract de comodat intre doua societati comerciale. Destinatia imobilului - sediu social al firmei. In contractul de comodat s-a mentionat ... (vezi toată discuția)