avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere Individuala - in vedere obtinerii ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere Individuala - in vedere obtinerii fondurilor europene

Buna ziua ,
Am infiintat in 2010 o Inteprindere Individuala..ptr a accesa fonduri in domeniul apiculturii,,,
Acum in 2011 i trebuie depusa 200 si 220...dar in aceste decalaratii trebuie specificat venituri cheltuieli..in baza evidentei contabile...
Eu nu am un contabil..nu platesc tva..scopul l-am precizat ..de ce am infiintat aceasta intreprindere..
Ce pot face...am inteles ca daca dau un profit la intamplare..trebuie sa-l si dovedesc ..nu ?
Cum ma ajutati..sa procedez..as vrea sa pastrez firma !?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
catalincojocaru_kcj, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 07:37, 10 Martie 2011
Am inteles ca ati infiintat acea I.I. pentru accesare de fonduri in domeniul apiculturii, dar ce nu inteleg este ce faceti cu fondurile. Nu le folositi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa cod caen 5920 dara25 dara25 Buna ziua, As aprecia daca ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii. S-a infiintat anul trecut un PFA pe codul respectiv, PFA cu norma de venit. Ce ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 Boanca Ana-Maria Boanca Ana-Maria Va rog sa ma lamuriti daca pentru o persoana fizica autorizata (taximetrist) cheltuielile deductibile chiar daca are bonuri,facturi,etc, justificative nu poate ... (vezi toată discuția)
D 101 intreprindere individuala Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Va rog daca vreti sa ma lamuriti si pe mine. Pentru Intreprindere individuala, neplatitoare de tva. A fost infiintata in 2010. Am depus in 2011 doar D220 ... (vezi toată discuția)