avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot sa porcedez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot sa porcedez

Buna ziua.Am si eu o intrebare , cum pot sa porcedez pt a imi recunoaste copilul dupa nastere daca mama lui a fost obligata de altcineva sa nu ma treaca ca si tata pe certificatu de nastere,mama lui acum sta cu mine si am vrea sa mergem sa schimbam certificatul,copilul are 3 saptamani,cum as putea sa procedez si de ce acte am nevoie
Recunoasterea copilului din afara casatoriei se face prin declaratie la serviciul de stare civila, fie odata cu inregistrarea nasterii, fie ulterior acestei date. art. 57 alin. 2 C. Fam.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
Cabinet de Avocat Feraru Diana, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa recunosc paternitatea ContSters80880 ContSters80880 Salutare Am nevoie de un sfat in legatura cu problema mea: in urma unei relatii cu o femeie casatorita a rezultat un copil.Copilul a fost conceput pana sa se ... (vezi toată discuția)
Recunoastere paternitate alexe adrian alexe adrian Va salut. Am o mica problema la care nu gasesc rezolvare. Locuiesc inpreuna cu concubina mea de 8 ani. Din x motive neam separat. Avem inpreuna un copil in ... (vezi toată discuția)
Recunoastere paternitate dupa 5 ani de la nasterea copilului rmaria rmaria Buna ziua, in ce conditii se poate face o recunoastere a copilului dupa 5 ani de la nasterea acestuia, in conditiile in care parintii copilului nu erau ... (vezi toată discuția)