avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca la actualul loc de munca imi iau tot concediul pe anul 2008 si sa zicem ca peste o perioada imi dau demisia ce se intampla? La lichidare se vor scadea zilele la care nu aveam dreptul pe anul 2008, in sensul ca suma pe care o voi prima ca ultima retributie se va diminua cu numarul de zile pe care nu le meritam ca si concediu la acea societate?
Totusi in aceasta situatie ce se intampla cu la sfarsitul anului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 28 Mai 2008
Da, in cazul in care parasiti acel loc de munca, vi se vor retine sumele acordate in avans pentru efectuarea concediului de odihna aferent anului 2008.
robert25buc a scris:


Totusi in aceasta situatie ce se intampla cu la sfarsitul anului?

Ce anume ai dorit sa afli? Nu este clara intrebarea acesta.
Daca va luati concediul de odihna pe tot anul 2008 si apoi va decideti sa va dati demisia, la lichidare vi se va opri partea din indemnizatia de CO pe care ati primit-o in plus.

La sfarsitul anului nu se intampla nimic, daca va decideti sa plecati in cursul anului de la actualul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr. de zile de concediu de odihna 77alecsandra 77alecsandra Buna ziua! In anul 2006 in luna nov. (13) am intrat in concediu de crestre si ingrijire a copilului de pana la 2 ani, dupa ce , in prealabil, am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Plata concediu iga iga am o nelamurire; :(-plec in concediu de odihna,mi se da o anumita suma de bani, e normal ca aceasta suma sa fie retinuta din salariile urmatoare?.sau mai bine ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna in cazul demisiei andreea elena andreea elena doresc sa-mi dau demisia.nu stiu exact cum e cu concediul.am avut concediu de odihna toata luna august.daca incep din ianuarie,februarie in alta parte cate ... (vezi toată discuția)