avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GARANTIE SALARIU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GARANTIE SALARIU

Buna ziua!V-am spus ca am incetat contractul de munca cu acordul partilor,am fost anuntata ca voi primi la data de salariu garantia oprita,dar nu am intrebat cat,ma puteti lamuri:in contract apare la clauze 'retinerea unei garantii lunare din salariu net,in procent de 10% pana la atingerea unui plafon de 3 salarii nete",Deci ar trebui sa primesc 3 salarii nete,nu ma pricep cum se calculeaza?Multumesc
Cel mai recent răspuns: adinamihalache , utilizator 14:09, 11 Martie 2011
Se pare ca si dvs sunteti victima angajatorului.Normal ar fi trebuit sa primim garantiile in termen de 10 zile de la incetarea CM.Din pacate angajatorii au gasit solutii si fenteaza legea asa ca singurul mod de a recupera garantia ramane introducerea unei actiuni in instanta
Succes !!!
Sper sa nu fiu victima angajatorului,au trecut 7 zile de la data incetarii CIM,am fost anuntata ca voi primi garantia,voi astepta sa vad ce afla seful meu de aici,daca nu voi lua atitudine,m-i se pare penibil pana la urma sant drepturile noastre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri din salariu pentru gestiune mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am lucrat 3 ani de zile la una din bibliotecile Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, unde am fost de acord sa intru in gestiune, implicit ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantii, salarii sn59u sn59u Dupa incetarea contractului de munca prin demisie , incat timp firma respectiva i-mi elibereaza ultimul salariu si garantiile banesti oprite in timpul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt angajata, de un an si 4 luni la o companie. am ... a.chelu a.chelu Buna ziua, sunt angajata, de un an si 4 luni la o companie. Am discutat aspectele cu privire la zilele de concediu neefectuate si garantia pe care o am la ei ... (vezi toată discuția)