avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procurorul sau instanta sau CINE ? Poate fi vinovat si ...
Discuție deschisă în Executare silită

Procurorul sau instanta sau CINE ? Poate fi vinovat si cui sa ma adresez in acest caz ?

Am fost dat in judecata pt. neplata la cheltuielile care-mi reveneau in cadrul asociatiei de proprietari , de catre aceasta din urma , nu am facut nici recurs , s-a ajuns la executare silita prin proprire pe salariul sotiei , nu am facut nici contestatie la executare , SI ASTA DIN CAUZA CACI AM AFLAT FOARTE TARZIU DE APARITIA LEGII 175 . Va aduc la cunostinta ca in hotararea respectiva sunt stipulate si plata penalizarilor , (de care de fapt legea 175 , ma ma scuteste ) si deci se executa acum si penalizarile . INTREBARE ; Procurorul de caz sau avocatul asociatiei , oare nu aveau obligatia de a cunoaste mai bine legile si sa nu dea o asemenea hotarare ? Ce pot sa mai fac in acest caz ? Pot sa fac reclamatie impotriva procurorului sau instantei , si CUI sa ma adresez ? . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters180205 , utilizator 16:53, 9 Martie 2011
Sunteti in eroare.Nu exista un procuror de caz in speta,iar dvs.aveati la indemana caile de atac prevazute de lege.
Da aveti dreptate dar oare cine e dator sa cunoasca legile , eu sau Presedintele de instanta , da aveti dreptate nu e vorba de procuror .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine sterge penalitaile prescrise de la asociatia de locatari? asociatia? mirceabun1 mirceabun1 Buna ziua In 2010 am beneficiat de lege 175/2010 privind scaderea penalitatilor pentru plata integrala a debitului catre asociatie.Am achitat ... (vezi toată discuția)
Oare am si drepturi , sau numai obligatii in aceasta tara ? ContSters180205 ContSters180205 A aparut legea 175/11.07/2010 care ma scuteste de plata penalizarilor . Am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari pentru neplata cheltuielilor ... (vezi toată discuția)
Legea 175/2010 aaa123 aaa123 nu am mai platit datoriile catre asociatia de proprietari de vreo 4 ani de zile, adunandu-se o suma totala de datorat destul de mare, in jur de vreo 6.000 lei. ... (vezi toată discuția)