avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... poate parasi o tara straina mama unui copil minor daca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

poate parasi o tara straina mama unui copil minor daca nu este cetatean al acelei tari fara procura de la sot?

BUNA ZIUA!NUMELE MEU ESTE CIMPINEANU ROMEO,SI DORESC SA STIU DACA SORA MEA,CETATEAN ROMAN,CASATORITA CU UN ALT CETATEAN ROMAN,ACTUALMENTE PE TERITORIUL ITALIEI FARA CETATENIE ITALIANA PENTRU EA SI SOTUL EI,DORESTE SA PARASEASCA ITALIA IMPREUNA CU COPILUL MINOR DE 2 ANI FARA A FI INSOTITA DE SOT CARE MOMENTAN SE AFLA IN ROMANIA SI SI-A ABANDONAT FAMILIA.ARE NEVOIE DE PROCURA DIN PARTEA ACESTUIA PENTRU A SE REINTOARCE IN ROMANIA?
Cel mai recent răspuns: romik123 , utilizator 19:44, 9 Martie 2011
Pentru a se intoarce in Romania nu. Insa pentru a se deplasa din nou in Italia are nevoie de acea declaratie la care va referiti.
va multumesc frumos!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor ana_lucia ana_lucia buna ziua.am o prietena in italia care sta cu sotul si ftita de 7 luni.el vrea sa o trimita acasa in romania cu fata.s-a dus la aeroport sa se intereseze daca ... (vezi toată discuția)
Dobandirea cetateniei italiene lidadobritoiu lidadobritoiu Doresc sa stiu daca pot dobandi cetatenie italiana in urmatoarea situatie. Tatal meu s-a nascut in localitatea Nervessa Italia in anul 1903.A decedat in anul ... (vezi toată discuția)
Repatriere cu copii minori fara acordul mamei egeorge egeorge trebuie sa ma intorc definitiv in tara cu cei doi copii minori,sotia (si mama lor) nu este de acord, ce trebuie sa fac ? caut un avocat sa ma ajute! (vezi toată discuția)