avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Procura pentru minor
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Procura pentru minor

Buna ziua ! Am si eu o nelamurire sunt rezidenta in italia impreuna cu copilul meu minor si sotul meu este in Londra pentru munca am dorii sa mergem la el in vizita, avem nevoie de procura in italiana pentru esirea din Italia si una in Engleza la intoarcere?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:34, 27 Decembrie 2016
Buna ziua,

Este suficient sa aveti o procura intr-o singura limba pe care sa o traduceti in engleza (daca este data in italiana). Daca procura este facuta in limba engleza, ar fi bine sa o traduceti in italiana ca sa nu aveti probleme la iesirea din tara.
Nu aveti nevoie de nimic, de acord ati avea nevoie doar daca iesiti din Romania.
Nu aveti nevoie de asa ceva.
Declaratia acord a tatalui (procura, cum ii ziceti dvs.) va trebuie doar daca vreti sa iesiti din Romania. Pentru calatoria in alte state nu aveti nevoie decat de pasaportul minorului, e cetatean roman. Nu e treaba politistilor de frontiera ai altor tari unde merge un minor roman insotit de mama lui.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura minor calatorie in strainatate Alexia 2014 Alexia 2014 Buna ziua tuturor! Am o nelămurire si anume: fetita mea (are cetatenie romana)va călători cu avionul pe ruta Roma-Londra însoțită de tatal ei(suntem ... (vezi toată discuția)
Procura minor calatorie dubai Botomei Elena Botomei Elena Buna ziua! Eu si fiica mea, cetaneni romani locuim momentan in Italia si am dori sa calatorim in Dubai in cursul acestei luni. Fiind divortata de sotul meu, am ... (vezi toată discuția)
Pt iesirea din tara cu un minor creatza_ani2008 creatza_ani2008 pentru a veni in romania cu un minor este nevoie de procura din partea tatalui daca copilul are pasaport, si tatal este prezent in aeroport . (vezi toată discuția)