avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... URGENT !!!!!! Incredintarea minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

URGENT !!!!!! Incredintarea minorului

Bunà seara la toti ! Revin cu o intrebare ce necesità un ràspuns càt mai urgent dacà se poate. Prietena mea are un bàietel minor nàscut dintr-un raport de conviventà si recunoscut legal de tatà. Dupà nasterea bàiatului la càteva luni bàrbatul i-a làsat si pe ea si pe bàiat si a plecat. Copilul este nàscut in Italia unde cei doi concubini locuiau si munciau. Ea a ràmas cu bàiatul si l-a crescut in Italia unde este domiciliatà si lucreazà in continuare. anul trecut fostul concubin s-a ìntors in italia si i-a cerut sà-i lase copilul cu el in Romania pentru a-l purta la pàrintii lui ce nu-l vàzuserà niciodatà. Prietena mea, inimà bunà, i-a fàcut procura la Ambasada Romaniei din Roma iar pe perioada de trei luni atàt càt dura vacanza. Acest individ nu a mai adus inapoi bàiatul si a dat-o in judecatà pe ea pentru abandonul minorului. Procesul este deja la a treia audienzà , ea a contactat un avvocat ca sà o reprezinte in acest proces, iar acest avocat i-a spus cà nu mai poate sà-si i-a ìnnapoi copilul dacà nu duce in Romania la proces cel putin doi martori cà ea a avut copilul in Italia. Mi s-a pàrut ABERANTA informazia acestui avocat si i-am promis cà voi ìncerca sà mà consult cu Dvs. pentru a-i da o mànà de ajutor acestei mame disperate . Và rog din suflet, dacà puteti sà ne da un sfat bun, nu ezitati. Cu deosebit respect!
Cel mai recent răspuns: real7 , utilizator 22:29, 10 Martie 2011
Aberant sau nu, eu zic sa faceti cum a zis avocatul.
Stiti bine ca exista multe probleme in Italia...
trebuie sa se apere . cel maoi bine este sa isi angajeze un avocat s-o reprezinte. Oricum, sincer , daca nu se prezinta personal, sansele sa i se respinga lui actiunea sunt minime.
Multumim mult pentru disponibilitatea Dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cer ajutor urgent daryo daryo am probleme cu ex concubin si am un baietel cu el trecut pe numele lui si suntem in italia ca drept urmare copilul este nascut aici este deci italian eu sunt ... (vezi toată discuția)
Calatoria minorului cu dubla cetatenie Simona stan Simona stan Buna serata, am un copil de 6 ani si amandoi avem cetatenie romana italiana... eu sunt romanca so tatal la fel... Copilul s- a nascut in afara casatoriei dar a ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor.recurs ContSters221029 ContSters221029 Am avut o relatie de concubinaj care s-a terminat acum 2 ani jumate si a durat 4 ani. Din aceasta relatie au rezultat 2 copii,unul care mi-a murit ... (vezi toată discuția)