Am avut o relatie de concubinaj care s-a terminat acum 2 ani jumate si a durat 4 ani.
Din aceasta relatie au rezultat 2 copii,unul care mi-a murit :sorry:imediat dupa nastere cand noi eram inca impreuna.
Al doilea copil este cel pentru care eu am cerut incredintarea acum 2 ani jumate timp in care fiul meu a locuit numai la parintii fostului concubin datorita faptului ca intrat in relatie de concubinaj cu o alta femeie.
Cand m-a alungat din casa copilul era la parintii lui in wekend iar eu am incercat sa fac tot posibilul pentru al lua dar nimic de facut.
Avea doar 1 an si 2 luni si nimeni nu a facut nimic pentru a-mi lua copilul langa mine.
Nu m-au lasat sa vad copilu pana la varsta de 2 ani si 6 luni,iar de la ziua lui cand a facut 3 ani nu am putut sa-l mai vad.In prezent copilul are 3 ani si 10 luni.
Anul acesta in sfarsit s-au intamplat cateva lucruri importante.
Am castigat 2 procese insa nu s-a terminat,tatal copilului a declarat RECURS.
Va rog sa-mi dati un sfat sau sa ma ajutati raspunzadumi la o intrebare care nu cred ca e usor de raspuns.
Cate sanse am sa castig si acest recurs si sa ma unesc cu fiul meu?
Va multumesc tuturor.
Din practica instanta judeca in interesul copilului si avand in vedere varsta, ramane la mama!
Daca nu sunt motivatii serioase in recurs , recursul se respinge si ramane valabila hotararea din prima instanta!
Este important sa puteti oferi conditii bune de crestere si educatie pentru copil!
Totul a fost in prima instanta,nu a mai avut nimic de adaugat iar apelul facut de tatal copilului a fost respins.Desi nu sunt langa copilul meu si asta pentru ca nu-mi da voie sa-l vad i-am trimis tot timpul pachete si banuti.
Momentan sunt in Italia dar credeti-ma anul trecut a trebuit sa ma duc de 8 ori la procese,ma duc tot timpul dar nu pot sa-l vad.
Am doar 21 de ani dar sunt o mama puternica care lupta pana la infinit pentru copilul ei.
Am conditii destul de bune,am ap proprietatea mea,curat si ingrijit si un salariu destul de bun.
Si cel mai important toata dragostea pe care am sa i-o ofer baietelului meu.
Va multumesc!
Eu am un avocat care ma reprezinta si de care sunt multumita insa daca vin e in interesul meu si al copilului.Nu ma plang de faptul ca eu trebuie sa merg de atatea orin in Romania ci doar vreau sa se termine cat mai repede totul sa fiu aproape de fiul meu.
recursul se face impotriva greselilor judecatorilor
ori daca ati castigat fondul si el a pierdut in apel,e cam ""foarte greu"' sa demonstrezi ca au gresit toti
Custodie
trans
sunt taticul unui baietel de 4 ani, sotia a parasit domiciliul impreuna cu baietelul nostru.
Acum familia ei m-a amenintat ca ma bate si copilul o sa il vad ... (vezi toată discuția)