sunt taticul unui baietel de 4 ani, sotia a parasit domiciliul impreuna cu baietelul nostru.
Acum familia ei m-a amenintat ca ma bate si copilul o sa il vad doar daca ea are chef
Am sanse sa castig custodia copilului sau macar dreptul la vizite mai multe. Il iubesc enrom si nu imi doresc sa fiu un strain pentru el, sa fiu tata doar o zi pe luna.
Eu stau in oras, in apartamentul proprietatea parintilor mei; ea sta la 50 km de oras in casa cu parintii, fratele si familia acestuia.. conditiile cam lasa de dorit si daca o sa il dea pe copil la scoala o sa mearga cativa Km pe jos, daca nu il duce cumnatul meu. Chiar nu imi doresc asta pentru propriul meu copil.
Multumesc
puteti cere incredintarea baietelului pe calea ordonatei pe parcursul procesului de divort.
va trebui sa luati o decizie rapid, daca nu mai sunt sanse sau nu va doriti o impacare cu sotia. pe masura ce trece timpul in care copilul e la mama, sunteti si mai dezavantajat.
contactati un avocat
in cazul nefericit ca nu veti castiga incredintarea baiatului, puteti propune un program de vizita, dupa cum doriti, dupa programul si in interesul copilului
Divort
robineugent
buna seara. eu impreuna cu sotia am cazut de comun acord sa divortam(nepotrivire de caracter)si la mijloc sunt doi copii minori o fetita si un baietel .fetita ... (vezi toată discuția)