avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare minor.Recurs
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare minor.Recurs

Am avut o relatie de concubinaj care s-a terminat acum 2 ani jumate si a durat 4 ani.
Din aceasta relatie au rezultat 2 copii,unul care mi-a murit :sorry:imediat dupa nastere cand noi eram inca impreuna.
Al doilea copil este cel pentru care eu am cerut incredintarea acum 2 ani jumate timp in care fiul meu a locuit numai la parintii fostului concubin datorita faptului ca intrat in relatie de concubinaj cu o alta femeie.
Cand m-a alungat din casa copilul era la parintii lui in wekend iar eu am incercat sa fac tot posibilul pentru al lua dar nimic de facut.
Avea doar 1 an si 2 luni si nimeni nu a facut nimic pentru a-mi lua copilul langa mine.
Nu m-au lasat sa vad copilu pana la varsta de 2 ani si 6 luni,iar de la ziua lui cand a facut 3 ani nu am putut sa-l mai vad.In prezent copilul are 3 ani si 10 luni.
Anul acesta in sfarsit s-au intamplat cateva lucruri importante.
Am castigat 2 procese insa nu s-a terminat,tatal copilului a declarat RECURS.
Va rog sa-mi dati un sfat sau sa ma ajutati raspunzadumi la o intrebare care nu cred ca e usor de raspuns.
Cate sanse am sa castig si acest recurs si sa ma unesc cu fiul meu?
Va multumesc tuturor.
Sunt putin mai linistita datorita sfaturilor dumneavoastra si o sa va scriu imediat ce o sa am vre-o noutate.
Va multumesc din suflet!
in sfarsit mi-am luat baietelul de 2 saptamani dar inca nu s-a terminat,a facut si recurs dupa cum va spuneam aven termenul pe 23 luna aceasta si nu stiu ce o sa se intample.de cand am luat baiatul au venit acasa la mn in romania de 2 ori cei de la protectia copilului,o data a venit si tatal impreuna cu ei sa-si vada si copilul si nu inteleg de ce au venit de 2 ori desi nu aveau ce sa vada deoarece eu am conditii foarte bune acasa.ei au zis ca lucrurile nu vor ramane asa si la recurs la Ploiesti.Stiu ca uneori legea poate fi cumparata si i-mi e foarte teama deoarece eu am ajuns pe dreptate si adevar pana aici si m-am luptat.
Intrebarea mea e daca lui i-i va fi asa de usor sa i se incredinteze copilul avand in vedere ca am 2 cauze castigate si dk mai pot face ceva in caz ca el va castiga la recurs?
Astept un raspuns va rog!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor duscaandreea duscaandreea eu si concubinul meu avem un baietel de 4 ani. noi am stat impreuna la parinti lui, iar in 28 martie eu am plecat cu acordul sotului sa muncesc in ... (vezi toată discuția)
Custodie trans trans sunt taticul unui baietel de 4 ani, sotia a parasit domiciliul impreuna cu baietelul nostru. Acum familia ei m-a amenintat ca ma bate si copilul o sa il vad ... (vezi toată discuția)
Imi vreau copilul aproape... fanelirina fanelirina nici nu stiu cum sa incep........ sunt divortat si am o fetita de 8 anisori ramasa in custodia mamei....... pe scurt....... locuiesc in spania de aproape 6 ... (vezi toată discuția)