Am avut o relatie de concubinaj care s-a terminat acum 2 ani jumate si a durat 4 ani.
Din aceasta relatie au rezultat 2 copii,unul care mi-a murit :sorry:imediat dupa nastere cand noi eram inca impreuna.
Al doilea copil este cel pentru care eu am cerut incredintarea acum 2 ani jumate timp in care fiul meu a locuit numai la parintii fostului concubin datorita faptului ca intrat in relatie de concubinaj cu o alta femeie.
Cand m-a alungat din casa copilul era la parintii lui in wekend iar eu am incercat sa fac tot posibilul pentru al lua dar nimic de facut.
Avea doar 1 an si 2 luni si nimeni nu a facut nimic pentru a-mi lua copilul langa mine.
Nu m-au lasat sa vad copilu pana la varsta de 2 ani si 6 luni,iar de la ziua lui cand a facut 3 ani nu am putut sa-l mai vad.In prezent copilul are 3 ani si 10 luni.
Anul acesta in sfarsit s-au intamplat cateva lucruri importante.
Am castigat 2 procese insa nu s-a terminat,tatal copilului a declarat RECURS.
Va rog sa-mi dati un sfat sau sa ma ajutati raspunzadumi la o intrebare care nu cred ca e usor de raspuns.
Cate sanse am sa castig si acest recurs si sa ma unesc cu fiul meu?
Va multumesc tuturor.
Credeti-ma domnilor avocati nu stiti cat de bn i-mi fac raspunsurile dumneavoastra.
De fiecare data,la fiecare proces mi-e foarte frica de ceea ce o sa se intample.Nu vad ora sa-mi tin baiatul in brate.Mai am 2 luni de asteptat si mi se pare foarte mult.
Va multumesc enorm!
Mai este un lucru de care eu am teama in acest proces.copilu sta la parintii lui din momentul in care ne-am desparti,dupa cum v-am spus mai sus de la varsta copilului1an si 2 luni pana in prezent 3ani si 10 luni m-a lasat sa vad copilul aproximativ de 5 ori in rest i-i trimiteam totul prin posta.
Cedeti ca poate sa-mi dauneze faptul ca el nu mi-a dat voie sa-mi vad copilul desi eu am incercat de nenumarate ori sa-l vad.Am dovedit cu martori si certificat medico-legal ca am fost agresata ,in momentul in care am fost la copilul meu in curtea mamei sale.
Desi cel care castiga de doua ori are sanse mari sa castige si a treia oara in recurs trebuie sa aveti mare grija...
Faptul ca v-ati stabilit in Italia poate sa va genereze probleme.
De cand sunteti in Italia?
Cand s-au pronuntat celelalte doua instante erati in tara sau in strainatate?
Eu nu m-am stabilit in Italia definitiv.In momentul in care m-a alungat din apartamentul parintilor lui fara nimik,decat hainele de pe mine unde locuiam amandoi impreuna cu copilul nostru m-am dus imediat si am angajat un avocat si a-m cerut incredintarea copilului.
Aveam foarte putine sanse sa-mi iau copilul deoarece mama mea nu avea casa si era plecata in Italia,tata nu mai am eram singura si nu stiam ce sa fac sa-mi iau baiatul.
Am decis sa plec in Italia sa muncesc si sa construiesc un camin baietelul meu
Asa am si facut dupa un si jumatate am cumparat un apartament al meu,in tot acest timp procesul a fost suspendat pentru un an in care am incercat sa ma impac cu tatal copilului,dar nu a functionat si am repus cazul pe rol.
Desi am un avocat bun eu m-am prezentat la fiecare infatisare chiar si in iunie cad i-a fost respins apelul m-am prezentat de 2 ori intr-o luna deoarece pe 8 iunie a fost amanata si pe 22 i-a respins apelul.Vreau sa spun ca am plecat in Italia si m-am intors dupa 1 sapt.
El a fost cel care nu s-a prezentat la multe procese iar eu eram prezenta si cu martorii chiar venind din Italia.Sunt in Italia de 2 ani si am fost la pronuntari.Va multumesc!Astept un raspuns daca se poate.
Avand in vedere situatia expusa de dvs. ar trebui sa aveti sanse sa castigati.
Aveti insa grija ca exista instante care nu sunt de acord sa se acorde incredintarea parintelui care este plecat din tara.
Alte probleme nu ar fi.
Ceea ce nu am inteles este de ce nu ati obtinut o hotarare provizorie de incredintare a minorului pana sa finalizati acest proces?
Aveati la dispozitie aceasta posibilitate dar totusi nu ati uzat de ea desi aveti avocat.
V-ati tot chinuit in acest timp...
Custodie
trans
sunt taticul unui baietel de 4 ani, sotia a parasit domiciliul impreuna cu baietelul nostru.
Acum familia ei m-a amenintat ca ma bate si copilul o sa il vad ... (vezi toată discuția)