avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cand se scoate o persoana de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cand se scoate o persoana de la intretinere

din luna aprilie incep serviciul si vreau sa-mi duc copilul la mama pe timpul zilei si noaptea si in weekend sa stea la mine.in aceste conditii pot sa-l scot de la intretinere?va rog sa-mi redati si art din lege conform carora pot sa scot o persoana de la intretinere.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:45, 10 Martie 2011
Pentru ca o persoana sa fie scoasa de la intretinere trebuie sa solicitati acest lucru in scris asociatiei de proprietari. Conform legii 230/2007 si HG 2588/2007, se poate solicita scoaterea de la intretinere daca persoana lipseste mai mult de 15 zile intr-o luna. Ziua inseamna 24 de ore.
In situatia mentionata aveti dreptul sa instiintati oficial presedintele de asociatie,care in temeiul art 17 r) din HG nr 1588/2007 va dispune scoaterea copilului de la intretinere
Nu se scot de la intretinere persoanele care lipsesc ziua din bloc si revin seara la culcare. Ziua nu inseamna zi lumina ci zi si noapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere persoara de la intretinere 123soare 123soare Buna ziua, vreau sa il scot pe copilul meu de la intretinere, el o sa locuiasca la mama in timpul saptamanii si o sa vina la mine in weekend. Cand am dus ... (vezi toată discuția)
Cand pot scoate o persoana de la intretinere teodora1980 teodora1980 Sotul meu prin natura serviciului este plecat in delegatie in fiecare saptamana, fara exceptie, de luni dimineata pana vineri seara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Numar persoane la intretinere taie taie Buna seara, Din data de 11.11.2014 m-am internat in spital. Am depus o cerere presedintelui de bloc prin care solicit scoaterea de pe lista de plata ... (vezi toată discuția)