am facut recurs la o actiune respinsa de tribunalul bucuresti. primul termen de recurs este in septembrie. Legea imi permite sa depun cerere de preschimbare termen ?
VA MULTUMESC ANTICIPAT
O alta intrebare daca se poate:
Daca decizia prin care s-a facut reducerea de 25%, cu toate ca este individuala, nu mi-a fost adusa la cunostiinta, nu cumva a fost incalcat dreptul constitutional privind liberul acces la justitie ? este corect ca sa nu imi fie adusa la cunostiinta acea decizie ?:O:O:stunned:
1-da, legea va permite sa solicitati cate preschimbari de termene doriti; nu va puneti, insa, prea mari sperante in acele solicitari; au existat cazuri de solicitari pe litigiu de munca motivate de iminenta desfiintare a firmei parate, si nu au fost aprobate;
2-si da si nu; cat timp ati aflat de ea si aveati posibilitatea actionarii in instanta, nu mai exista drept incalcat;
Resingere actiune
kamy_dani
intr_un dosar in care sint implicati vreo 1000 de salariati si cre prevedea recuperarea unor drepturi salariale neachitate intre anii 2005_2010 mai precis cota ... (vezi toată discuția)