avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cerere de preschimbare termen; decizie de diminuare ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cerere de preschimbare termen; decizie de diminuare salariala necomunicata

am facut recurs la o actiune respinsa de tribunalul bucuresti. primul termen de recurs este in septembrie. Legea imi permite sa depun cerere de preschimbare termen ?
VA MULTUMESC ANTICIPAT



O alta intrebare daca se poate:

Daca decizia prin care s-a facut reducerea de 25%, cu toate ca este individuala, nu mi-a fost adusa la cunostiinta, nu cumva a fost incalcat dreptul constitutional privind liberul acces la justitie ? este corect ca sa nu imi fie adusa la cunostiinta acea decizie ?:O:O:stunned:
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
mihai_mihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihai_mihai , utilizator 05:25, 10 Martie 2011
1-da, legea va permite sa solicitati cate preschimbari de termene doriti; nu va puneti, insa, prea mari sperante in acele solicitari; au existat cazuri de solicitari pe litigiu de munca motivate de iminenta desfiintare a firmei parate, si nu au fost aprobate;

2-si da si nu; cat timp ati aflat de ea si aveati posibilitatea actionarii in instanta, nu mai exista drept incalcat;
problema este ca am aflat de aceasta decizie destul de tarziu, dupa ce aceasta si-a produs efectul si cand nu mai putea fi atacata in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de exercitare cai de atac - decizie definitiva si irevocabila mamalui matei mamalui matei Am mare nevoie de ajutorul dvs. Ma aflu in urmatoarea situatie: Litigiu de munca , castigat pe fond reintegrare si plata salariilor . In recurs am ... (vezi toată discuția)
Resingere actiune kamy_dani kamy_dani intr_un dosar in care sint implicati vreo 1000 de salariati si cre prevedea recuperarea unor drepturi salariale neachitate intre anii 2005_2010 mai precis cota ... (vezi toată discuția)
Suspendare act administrativ mitrush mitrush In luna ianuarie a.c. am fost reintegrat in urma unei decizii a Curtii de Apel ,in functia publica detinuta anterior.Am fost angajat o luna pentru ca in ... (vezi toată discuția)