avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dovada,reala.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dovada,reala.

Care lucru poate fi luat mai mult in considerare, faptul ca pe o, Sentnta civila paratul recunoaste ca este membru cooperator si ca are lot ajutator , faptul ca inginerul agronom care a lucrat in cadrul acestei Primari ca referent agricol si eliberat fisile cu date pentru eliberarea titlului de proprietate intr-o declaratie data organelor de urmarire penala mentioneaza ca numitul este membru cooperator si in baza cereri de intrare in C.A.P. a intocmit aceste fisi, s-au cei actuali de la Primarie care elibereaza raspunsuri ciudate ca respectivul nu are cerere de intrare in C.A.P.si deci nu este membru ,desi a fost validat in baza legi 18/91 cu teren ce a apartinut C.A.P. Un expert judiciar venit la fata locului dupa ce sa se mai ia ,care lucru poate fi mai mult luat in calcul,actele vechi sentinta din 69, declaratia inginerului care a lucrat in perioada 1994-2006, atunci cand a fost eliberat acest T.P., s-au cei care astazi din nu stiu ce motive mint, multumesc?#-o#-o#-o
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
irinu, utilizator
Cel mai recent răspuns: irinu , utilizator 18:32, 13 Martie 2011
Nu se poate ,da nici un raspuns la aceasta situatie care decizi sunt mai inportante?#-o#-o=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere acte expertului? irinu irinu Buna seara, pot cere expertului care va veni la fata locului sa ceara persoanelor cu care ma judec niste acte pe care le consider cam cidate , sper sa fiu ... (vezi toată discuția)
Cod penal???? irinu irinu Daca o persoana care in baza legi 18/91 a facut o cerere de retrocedare pentru 1700,mp. teren extravilan a fost validat cu 1400,mp. extravilan iar T.P. a fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori să aflu dacă normele de muncă de la c.a.p.(1976-1989) ... drmon drmon bună ziua. As dori să aflu dacănormele de muncă de la C.A.P.(1976-1989) conform adeverinței eliberate din arhiva CAP uluise adaugă la vechimea în muncă ... (vezi toată discuția)