avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Stergere cazier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Stergere cazier

Cazierul este sters automat la expirarea perioadei de supraveghere? A fost o sentinta data in vara anului 2009 (ramasa definitiva), inchisoare cu suspendare si 2 ani supraveghere pentru conducere autoturism personal cu alcoolemie peste 0,80 la mie. In vara a cestui an-2011, se implinesc 2 ani de la sentinta, ar trebui sa nu mai apara fapta in cazier, nu stiu cum se procedeaza, se sterge automat, sau trebuie actiune judecatoreasca???
Cel mai recent răspuns: ContSters146883 , utilizator 09:09, 11 Martie 2011
Va multumesc, mi s-a mai dat acest raspuns, cred ca este cel corect, perioada este 2+2, adica mai trebuie asteptat, asta e. Se dau pedepse cu suspendare sub un an, in caz de accidente grave, cunosc cazuri, iar pentru o singura data, o singura greseala, o bere bauta si o urgenta ivita, oprit fiindca s-a trecut pe galben, dar la jumatate de intersectie s-a facut rosu,cat se poate trage? Nu spun ca nu este ceva gresit, dar fiindca nu ne-am pus avocat, pedepsa a fost mult peste ce am sperat. Dar legile sunt facute sa fie respectate, cred cu fermitate in acest lucru si trebuie sa ne invatam lectiile. Inca o data va multumesc pentru bunavointa de a da lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar- pedeapsa aplicata, termen de incercare, reabilitare euTU euTU Buna ziua, am fost condamnata la cu 4 ani cu suspendare in anul 2010, as vrea sa stiu cum este cazierul meu acum ... (vezi toată discuția)
Reabilitare xuser xuser Cand expira cazierul unei persoane condamnate la 2 ani cu suspendare? 1. La expirarea termenului de incercare? Care este in jur de 2-5 ani + durata ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept - conditii pellyx31 pellyx31 Buna ziua, am fost condamnat cu suspendare sub supraveghere , a trecut termenul de incercare in 2010 si eu inca mai am cazier de ce? in 2010 am deschis proces ... (vezi toată discuția)