Cazierul este sters automat la expirarea perioadei de supraveghere? A fost o sentinta data in vara anului 2009 (ramasa definitiva), inchisoare cu suspendare si 2 ani supraveghere pentru conducere autoturism personal cu alcoolemie peste 0,80 la mie. In vara a cestui an-2011, se implinesc 2 ani de la sentinta, ar trebui sa nu mai apara fapta in cazier, nu stiu cum se procedeaza, se sterge automat, sau trebuie actiune judecatoreasca???
Va multumesc, mi s-a mai dat acest raspuns, cred ca este cel corect, perioada este 2+2, adica mai trebuie asteptat, asta e. Se dau pedepse cu suspendare sub un an, in caz de accidente grave, cunosc cazuri, iar pentru o singura data, o singura greseala, o bere bauta si o urgenta ivita, oprit fiindca s-a trecut pe galben, dar la jumatate de intersectie s-a facut rosu,cat se poate trage? Nu spun ca nu este ceva gresit, dar fiindca nu ne-am pus avocat, pedepsa a fost mult peste ce am sperat. Dar legile sunt facute sa fie respectate, cred cu fermitate in acest lucru si trebuie sa ne invatam lectiile. Inca o data va multumesc pentru bunavointa de a da lamuriri.
Reabilitare
xuser
Cand expira cazierul unei persoane condamnate la 2 ani cu suspendare?
1. La expirarea termenului de incercare? Care este in jur de 2-5 ani + durata ... (vezi toată discuția)