avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decont carburant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decont carburant

Scriu din partea unui sindicat infiintat recent. Intrebarea mea este urmatoarea:
In cazul unor deplasari efectuate cu autoturismele proprietate personala (ale consilierilor, presedinte, secretar), in ce conditii se poate deconta combustibilul folosit de acestia?
Se face numai in baza bonurilor fiscale aduse sau trebuiesc indeplinite anumite conditii (contrate de comodat, foi de parcurs...etc)?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 19:45, 10 Martie 2011
In mod normal decontarea se face pe baza bonului fiscal, ordinului de serviciu si al foii de parcurs, insa prin Codul de procedura fiscala este blocata posibilitatea decontarii cheltuielilor cu combustibilul in situatia data, pana la 31.12.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

I.i. decontare bonuri de benzina lady34 lady34 daca am contract de comodat pe un autoturism ...in ce conditi pot deconta bonurile de combustibil si intretinerea autoturismului? (vezi toată discuția)
Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pt deplasari administrator microintreprindere florinps florinps Buna ziua, Am o nelamurire si sper sa gasesc aici un raspuns. Sunt asociat, administrator si unic angajat pe functia Director Societate Comerciala la un SRL ... (vezi toată discuția)