avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

Buna ziua
Am nevoie de cateva sfaturi. In dec 2010 m-am intors la munca ( mai devreme, copilul a implinit 2 ani pe 6 martie) dar pe baza unei conventii( facuta pe alt nume). Mi s-a spus ca voi fi reangajata la implinirea a 2 ani a copilului, am facut cererea de angajare si cu 2 zile inainte sa incep munca mi s-a spus ca se fac restructurari, postul se desfiinteaza si voi fi bagata in somaj si mi se vor oferii 2 salarii compensatorii.
Intrebarea mea este daca as fi putut sa cer mai multe salarii compensatorii, sau acestea numarul acestora ramanand la bunavointa angajatorului.
Mentionez ca am semnat si am luat la cunostinta preavizul de 21 zile lucratoare.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 10 Martie 2011
1. Dvs. puteti sa cereti mai mult dar trebuie sa vi se si dea.
2. Daca aveti CCM la nivel de unitate sau de ramura vedeti ce scrie acolo in ce priveste salariile compensatorii.
Numarul salariilor c ompensatorii este dat, in prezent, de ccm la nivel de unitate sau la nivel de armura de activitate ... nu mai avem CCMN.
Dvs puteti solicita acordarea mai multor salarii compensatorii , dar angajatorul nu este obligat sa vi-l acorde decat daca are prevederi in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate salarii compensatorii mi se cuvin? iulaina iulaina Buna seara! Am rugaminta de a ma ajunta prin furnizarea unei informatii legate de salariile compensatorii care mi se cuvin. Am activat in cadrul unei companii ... (vezi toată discuția)
Cerere admisa de tribunal stelamudura stelamudura Am castigat in Instanta salarul compensator acordat prin CCMUNN 2007-2010.L-am si primit de la institutia la care am lucrat. Doar unul. Fara sa fie vizat de ... (vezi toată discuția)
Salar compensatoriu C.Geta C.Geta un srl poate face restructurari de posturi (art 65 al1)fara a plati minim un salar compensatoriu?motivul a fost ca nu mai are bani sa ii tina la serviciu pe ... (vezi toată discuția)