avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

buna,acum cateva zile am intrat pe un site,unde am si un cont,e un site,de vanzari,.schim.uri,diverse lucruri(trendzone),m.am oprit la un schimb...o camera foto in val de 350 ron...care o detin si eu.....si un tel.la aelasi pret...care il detine respectivul...toate cele bune...am vb cu respectivul...ne.am pus de acord pe schimb...si am trimis pachetele....ieri trebuia sa primesc pachetu,dar nu l.am primit..probabil am de a face cu o tzeapa....el sa capatat cu o camera de mare frumusete...si eu cu o tzeapa si o gaura de 350....sunt sanse sa-mi recuperez bunul daca am vrut sa fac un schimbpe un site ,si nu am mai primit nimik......ce poate pati respectivul...ce demersuri as putea face?va rog ajutati.ma
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 22:50, 10 Martie 2011
Lorena din cite zici tu nu ai decit niste discutii pe mess (deci fara certificat de securitate SSL) nu vor fi admise niciodata ca probe. Poti incerca faza cu politia si cu amenintarea telefonica insa nu iti pune multe sperante. Probabil ca traiesti acel moment din viata fiecaruia (toti am trecut prin astea) cind realizezi ca nu toata lumea este de buna credinta si nu traim intr-o societate ideala. Daca tu nu ai o atitudine prudentiala fata de patrimoniul tau nu e vina nimanui. Nu pune suflet, incearca sa o vezi ca pe o experienta de viata, incearca totusi plingerea.
Cazul dvs. este un caz tipic de inselaciune. Incercati sa luati legatura cu persooana care v-a inselat si solicitati-i sa va trimita bunurile care vi le-a promis sau sa restituie bunurile care i le-ati trimis dvs. pentru ca in caz contrar ii veti face plangere penala. Daca nu rezolvati nimic cu aceste demersuri faceti plangere penala impotriva acestei persoane. Mentionati in plangere toate datele care le cunosteti despre persoana care v-a inselat, site-ul, continutul anuntului, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa pe facebook rares.ilut@yahoo.ro rares.ilut@yahoo.ro Buna seara! Azi mi s-a propus un schimb care consta in o pereche de adidasi + 450RON in schimbul altei perechi de adidasi. I-am trimis banii prin contul ... (vezi toată discuția)
Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)
Returnare produse comert online knight_ess knight_ess Am achizitionat o pereche de pantofi sport de la un comerciant de pe internet (nu de pe un site, cu formular de comanda si contract, ci dupa o discutie pe ... (vezi toată discuția)