Buna ziua.Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.Fosta sotie a sotului meu i-mi face probleme:Inainte sa vin la actualul meu sot si sa ne casatorim am avut o discutie cu ea ca intre femei la dorinta ei.Ma sfatuia sa vin linistita pentru ca el este un om deosebit si merita cei mai bun pe lume.Numai ca ea nu-l mai iubeste dupa 24 ani de casnicie si ca si-a gasit pe altcineva.(aceasta discutie am purtato pe internet deoarece intre noi era o distanta foarte mare)Acum dupa ce suntem casatoriti si ne este foarte bine a inceput sa spuna la vecini si prieteni ca am intrat in familia ei si ca le-am destramat familia.Pe strada simt privirile vacinilor si gandurile lor.Intr-un cuvant ma simt foarte prost de acest aspect.Sunt pusa intr-o postura de femeie usoara.Ce sa fac?Sa o dau in judecata pentru asta?Mentionez ca noi traim in Germania unde legile sunt destul de aspre in aceste cazuri.
Orice actiune formulata trebuie sa fie admisibila sub imperiul legilor din Germania, si nu din Romania, asadar consultati un avocat din Germania.
In Romania, ati fi putut merge pe insulta si calomnie, si sa solicitati daune morale.