avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nelamurire speta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nelamurire speta

Daca am o vatamare corporala grava, savarita cu intentie, dupa care victima nu decedeaza dar, la scurt timp dupa, faptuitorul, incercand sa o transporte la spital, face un accident de masina si respectiva victima moare ma aflu in prezenta unui concurs sau ultima o absoarbe pe prima? Daca o absoarbe in baza carui temei legal se face ca nu am gasit nimic#-o#-o
ca sa o absoarba ar treebui sa fie ceva de genul a furat dupa ce l-a lovit=talharie.
in situatia de fata nu se poate pune problema asa.
ar trebui sa fie ucidere din culpa inca de la prima actiune aceea de vatamare ori atunci savarseati o infractiune cu intentie.
Dvs. confundati institutiile de drept. Eu cred ca va intereseaza pedeapsa rezultantă intrucat aici este vorba despre o asa zisa "absorbire". Cititi art. 34 alin.1 lit. b cod penal. Poate va lamuriti....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce infractiune e? ceinfractiune ceinfractiune Ce infractiune e in cazul ca: 1. Ii dai o palma cuiva, el cade pe scari si decedeaza. 2. Torni benzina pe cineva, el ia foc, fuge si disperare sare ... (vezi toată discuția)
Intrebari cod penal ContSters72755 ContSters72755 puteti sa ma ajutati in legatura cu cateva probleme de drept penal? 1. ce infractiune reprezinta uciderea fratelui mamei sau al fratelui sotiei? ( sunt ... (vezi toată discuția)
Asigurarile ...in cazul unui penal nikolos nikolos la 5 victime cu 55 zile med.legala si 1 cu 90 zile plus un deces asiguratorul este din spania si auto avea asigurare calatori in cazul unui accident ... (vezi toată discuția)