avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oug 111/ 2010- art 25 se aplica la la mamele care au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oug 111/ 2010- art 25 se aplica la la mamele care au nascut anterior anului 2011

Sunt o mamica aflata din 2009 in concediu de crestere copil pana la 2 ani.
Ma intereseaza daca angajatorul poate concedia persoana in CCC conform noii legi sau se aplica vechea lege care interzicea concedierea persoanelor suspendate pentru CCC si chear pastrarea lor pe acelas post inca 6 luni de la inceperea activitatii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 10 Martie 2011
Prevederile art. 2—29 din OUG nr.111/2010 reglementeaza drepturile care se acorda persoanelor ai caror copii se nasc incepand cu data de 1 ianuarie 2011, precum si celor aflate in situatiile prevazute la art. 8 alin. (2), incepand cu aceasta data.
Prin urmare, si prevederile art.25 sunt incidente numai persoanelor ai caror copii se nasc incepand cu data de 01.01.0211.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legislatie marianadavid marianadavid Buna Ziua, Ordonanta de Urgenta 111/2010 se aplica si societatilor aflate in insolventa ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Concediere in timpul concediului de crestere copil stanciude stanciude Am nascut inainte de 31.12.2010 si vreau sa stiu daca intru sub incidenta OUG 111/2010 in ceea ce priveste concedierea. Copilul meu are acum 1 an jumate si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil laurita15 laurita15 Buna ziua! Am nascut in septembrie 2010, am prins 2 ani de concediu pentru cresterea copilului, iar acum am aflat ca dupa un an poate sa te dea afara. Nu stiu ... (vezi toată discuția)