avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare legislatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare legislatie

Buna Ziua,

Ordonanta de Urgenta 111/2010 se aplica si societatilor aflate in insolventa ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marianadavid , utilizator 13:35, 19 Iulie 2014
OUG 111/2010 reglementeaza drepturile care se acorda persoanelor ai caror copii se nasc incepand cu data de 1 ianuarie 2011.

Dati-ne mai multe detalii despre nelamurirea dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Concret este vb de art 25 alin 3 din OUG 111/2010 care interzice angajatorului sa concedieze pe o durata cu pana la 6 luni persoanele revenite din Concediul de Crestere Copil, dar ....firma se afla in insolventa ...

Multumesc!
Prevederile alin. (2) şi (3) ale art.25 din OUG 111/2010 nu se aplică în cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condiţiile legii.

In acest caz, la revenirea din CCC daca societatea se afla in insolventa , se poate decide concedierea dvs.
Multumesc 'foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in timpul concediului de maternitate Blueeyes22 Blueeyes22 Buna ziua, Firma la care lucrez efectueaza concediere in masa, eu fiind in concediu maternal (cele 126 de zile). Ofera celor concediati salarii ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul concediului de crestere copil stanciude stanciude Am nascut inainte de 31.12.2010 si vreau sa stiu daca intru sub incidenta OUG 111/2010 in ceea ce priveste concedierea. Copilul meu are acum 1 an jumate si ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului SimonaTpl SimonaTpl Buna ziua. Voi naste in luna aprilie 2011. In conditiile intrarii in vigoare a OUG nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea ... (vezi toată discuția)