avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sentinta penala cu suspendare si cu perioada de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sentinta penala cu suspendare si cu perioada de incercare- apare in cazier?

buna ziua. as dori si eu sa stiu daca apare in cazier ca am primit o sentinta data de tribunal, sentinta pentru 2 ani de inchisoare, dar cu suspendare si perioada de incercare.Apare ceva mentionat in cazier sau nu?
mentionez, in acest moment, v-a facut deja recurs la curtea de casatie
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 23:29, 10 Martie 2011
Trebuie sa stiti ca orice condamnare penală definitiva fie ea chiar si cu suspendare va apărea in cazierul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cercetasa cercetasa o pedeapsa cu suspendare de 3 luni se trece in cazier? daca da , cand se reabiliteaza? (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar- ped.cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei mikiss mikiss Buna seara Pentru o condamnare 2 ani cu suspendare, 4 ani de incercare , cand se poate incepe reabilitarea judecatoreasca? Sentinta a fost data pe 15 dec ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar razvan82x razvan82x buna ziua as dori si eu oexplicatie.am fost condamnat acum 2 ani la 2 ani cu suspendare si as dori sa stiu daca imi apare in cazier acea condamnare.va ... (vezi toată discuția)