avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nu am primit raspunsuri in termenul legal de 30 de zile
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nu am primit raspunsuri in termenul legal de 30 de zile

nu mia raspuns directia de sanatate si primaria, pt ca am cerut sanctionarea celor care nu mi-au raspuns :)... in plus, si la av poporului am cerut sanctionarea si a spus ca pe motivul acesta sa ma adresez instantei ( ei fac doar amiabil ! iar eu am cerut maimult decat amiabil! :)

1) Carei instante trebuie sa ma adresez?
2) Afara de
a) sa indic mailurile trimise de mine,
b) sa mi la asum si sa cer dovada ca mi s-au trimis intradevar toate raspunsurile
c) daune morale
d) sanctionarea celor care nu mi-au raspuns, mai trebuie sa mai cer ceva?

3) in cat timp am voie sa fac actiunea? meersi
4) Ce ar trebui sa mai stiu?
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 18:29, 16 Martie 2011
Daca nu ti-a raspuns vreo institutie in termen de 30 de zile, poti doar sa faci sesizare la un for superior celei care trebuia sa-ti raspunda, dar n-a facut-o.
Cat timp ai destule cai de atac, altele decat la instanta, instanta nu-ti va da castig de cauza.
primaria generala se reclama la ...prefectura?
iar directia de sanatate - presupun la ministerul sanatatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria tergiverseaza emiterea unei solutii de retrocedare - legea 247/2005 Balaurul Balaurul * Nu este prima data cind autoritatile Administrative nu raspund cererilor inaintate de catre tatal meu spre Prefectura PH sau catre Primaria Cerasu - jud. PH. ... (vezi toată discuția)
sesizare primarie bella_y bella_y Buna ziua ! Va scriu si eu o mica problema care nu stiu cum sa o rezolv, am facut o sesizare la primarie in urma cu 2 luni, problema este ca cei de la ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate leusan leusan tatal meu impreuna cu fratii sai prin Leg 18/.91i s-au recostituit dr de proprietate in caliate de mostenitori ai tatalui lor decedat.S-a eliberat un titlu ... (vezi toată discuția)