avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de la locul de munca-raspuns urgent, va rog!!!!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de la locul de munca-raspuns urgent, va rog!!!!!!!

In societatea in care lucreaza fratele meu, in urma unui inventar, s-a constatat lipsa unor produse la care avea acces fratele meu si alte 7 persoane.Societatea nu a anuntat valoarea acestei lipse.Dat fiind ca nu se stie cine a sustras aceste bunuri sunt considerati suspectati toti.Societatea a luat ca masura un examen cu detectorul de minciuni, maine, la orele 17., pentru toti 8.Intrebarea mea e: e legala o asemenea masura, si rezultatul e valid din punct de vedere legal?Poate fratele meu sa refuze un asemenea examen, fara a parea vinovat din start?
Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 14:51, 29 Mai 2008
In Romania, testul poligraf este considerat proba in instanta doar coroborat cu celelalte dovezi. Totusi, el poate ajuta la elucidarea sinceritatii sau nesinceritatii a unui acuzat daca acesta accepta sa il faca.
Poate refuza sa faca testul.
elis a scris:

In Romania, testul poligraf este considerat proba in instanta doar coroborat cu celelalte dovezi.

Zau asa elis...cum sa fie proba testul poligraf?

Eu nu cred ca acel angajator va proceda la asa ceva! Nu este legal.
Consider ca il foloseste doar ca mijloc de presiune pt a obtine vreun autodenunt....
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2008
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detector de minciuni FLORIN RADU FLORIN RADU salut, am si eu o problema de ridicat. stim ca in unele procese penale se admite proba cu detectorul de minciuni mai stim ca in C. pr. pen. nu exista ... (vezi toată discuția)
Testul cu detectorul de minciuni angela.o angela.o Imi puteti spune va rog daca testul cu detectorul de minciuni se considera proba in instanta? (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutati. makaveli21 makaveli21 buna ziua,am nevoie de ajutorul vostru...sa va explic: am fost de acord sa fiu martor pentru un prieten intr-un caz de succesiune...bineinteles am fost la ... (vezi toată discuția)