avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pretentii- lg.230/2007
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pretentii- lg.230/2007

am primit o comunicare judecatoreasca prin care asociatia de proprietari solicita plata cheltuielilor restante de intretinere lg.230/2007. dosarul a fost judecat in lipsa deoarece nu am primit nicio citatie. este legal? nu trebuia sa existe o somatie, un act oficial prin care sa fiu anuntata? ce se poate face? se poate lua vreo masura impotriva asociatiei?
urmeaza recursul. exista posibilitatea ca apartamentul sa fie scos la vanzare in aceasta perioada? plata restanta se poate face in mai multe transe daca nu am posibilitatea sa achit integral suma .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 18:11, 10 Martie 2011
puteti merge sa studiati dosarul de la fond.in cazul in care nu a existat la dosar nici o citatie remisa catre dvs(un exemplar ramane in dosarul cauzei0, puteti promova cu succes recurs pentru viciu de procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privilegiu-executare mroby mroby Buna ziua, Sunt Administratorul unei Asociatii de Proprietari de la inceputul infiintarii acesteia. Problema este ca avem in Asociatie mai multi ... (vezi toată discuția)
Executare silita IRINA ANGELA IRINA ANGELA Am avut o datorie la SC ENET SA Focsani pe care am platit-o dupa ce am fost dati in judecata. La termenul de judecata restanta era platita integral. Reclamanta ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari AdrianPopoviciu AdrianPopoviciu Buna ziua AM nevoie de putin ajutor, de o luna am acceptat funcita de presedinte al asociatie unde locuiesc si am unele neclaritati unde as avea nevoie de ... (vezi toată discuția)