avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se pot executa silit datorii prescrise?
Discuție deschisă în Executare silită

Se pot executa silit datorii prescrise?

am primit de la [FIRMA RECUPERARI] o somatie de executare silita ca am un debit de 910 lei la [FURNIZOR]. mentionez ca e prima scrisoare pe care o primesc de la [FIRMA RECUPERARI]. am inteles ca datoriile de la [FURNIZOR] s/au prescris. am avut abonament prin anul 2000. nu am platit ultima factura din cauza unor neintelegeri cu [FURNIZORUL]. Intrebare> 1. pot sa execute silit daca eu nu am primit pana acum nici o instiintare de la [FIRMA RECUPERARI] si 2. stiu ca datoriile s/au prescris este sau nu asa. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 19:23, 10 Martie 2011
in cazul dvs, mai mult ca sigur ca s-a prescris dreptul la actiune din partea respective firme.Cand o sa va contacteze, puteti linistiti sa ii ignorati;daca au fost atat de..neatenti si nu au introdus actiunea la timp, acum este prea tarziu.
ca si corolar; nu va mai pot obliga in prezent la absolut nici o plata.
multumesc din in ima si multa sanatate.
Va rog sa cititi regulamentul de postare: pe acest forum nu e permisa identificarea persoanelor fizice sau juridice, si nici deschiderea mai multor topicuri pentru aceeasi problema. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu telefonia mobila ContSters180206 ContSters180206 Buna seara, am o problema cu telefonia mobila X si va rog frumos sa-mi dati cel mai bun sfat. Am avut un abonament la telefonia X. In anul 2005 atuncea fiind ... (vezi toată discuția)
Datorie cesionata catre societate recuperari creante delia0286 delia0286 acum cativa ani(in 2006,2007 nu retin exact)am avut 2 abonamente concomitente la [FURNIZOR] incheiate pt o perioada de 2 ani.dupa aproximativ 1 an nu am mai ... (vezi toată discuția)
Amenintari firma de recuperare chitoiu chitoiu Servus tuturor! Am avut un credit din care am mai ramas de plata cu o suma , iar in urma cu 4 ani si jumatate nu am mai putut platii . De o buna bucata de timp ... (vezi toată discuția)