avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social tempoarar la avocat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social tempoarar la avocat

din motive de nedeclarare inactivitatea fiscala daca nu suntem gasiti la sediu social am hotarat ca cel mai bine e sa stabilim sediul social la avocat, nu ne permitem o secretara permanenta si ulterior sa autorizam activitatii la sediul secundar sau punct de lucru conform legii.

CE DOCUMENTE trebuie sa las la avocat in vederea intocmirii contractului de acordare temporara a sediului social?
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
doradragan, utilizator
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 21:19, 12 Martie 2011
trebuie sa incheiati un contract de asistenta juridica avand ca obiect stabilirea temporara a sediului.
Durata pentru care sediul societăţii în cauză este stabilit la sediul profesional al avocatului nu poate depăşi 1 an, iar dovada sediului se face cu contractul de asistenţă juridică.
Trebuie prezentata la ORC si copia contractului de inchiriere dintre Cabinet si proprietarul spatiului, precum si copie actului de proprietate.
La avocat nu prea aveti ce acte sa lasati ci doar trebuie sa va prezentati si sa semnati contractul. Eventual insa va trebuie o hotarare a asociatilor pentru semnarea unui astfel de contract si pentru aprobarea unei astfel de decizii, cope certificat de inmatriculare. Cu siguranta avocatul stie sa va spuna ce acte sunt necesare.
Succes

marydumitrescu a scris:

trebuie sa incheiati un contract de asistenta juridica avand ca obiect stabilirea temporara a sediului.
Durata pentru care sediul societăţii în cauză este stabilit la sediul profesional al avocatului nu poate depăşi 1 an, iar dovada sediului se face cu contractul de asistenţă juridică.
Trebuie prezentata la ORC si copia contractului de inchiriere dintre Cabinet si proprietarul spatiului, precum si copie actului de proprietate.
La avocat nu prea aveti ce acte sa lasati ci doar trebuie sa va prezentati si sa semnati contractul. Eventual insa va trebuie o hotarare a asociatilor pentru semnarea unui astfel de contract si pentru aprobarea unei astfel de decizii, cope certificat de inmatriculare. Cu siguranta avocatul stie sa va spuna ce acte sunt necesare.
Succes

cati ani paote sa aiba sediul sicial la avocati diferiti exista o limita ?
avocatul pastreaza actele firmei la sediul social OBLIGATORIU?
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
doradragan, utilizator
Poate pastra copiii ale actelor.
Domicilierea firmei la avocat este limitata la un an de zile.

Alberto Kurtyan
albertokurtyan a scris:

Domicilierea firmei la avocat este limitata la un an de zile.

Alberto Kurtyan

la un avocat nu mai mult de un an dar in anul urmator poate avea sediul la un alt avocat
tinand cont ca suspendare se poate face pe 3 ani ?
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2011
doradragan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru declarat concomitent cu infiintarea unui srl? alexis74 alexis74 Daca in baza Dovezii privind disponibilitatea denumirii firmei de la ORC se incheie un (ante?)contract de inchiriere pentru un stand comercial, se poate ... (vezi toată discuția)
dovada sediului pentru srl? isza isza Vreau sa-mi infiintez o firma si pentru a putea avea un sediu social declarat, maine trebuie sa merg sa inchiriez un spatiu. Mi-am facut rezervarea de nume a ... (vezi toată discuția)