avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... vatamare din culpa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

vatamare din culpa

am fost implicat intr-un accident presupus accident ca nici eu nu i-mi dau seama....... ma aflam cu masina pe un drum cu sens unic dar la mai putin de 25 de M de trecera de pietoni la care am facut manevra de mers cu spatele pe o portiune de 1.5 ,2m in care mi sa intimplat ca un pieton sa treaca prin spatele masini cu toate ca nu trecea prin loc permis trecerea da pietoni aflinduse undeva la 10 m nu l-am lovit mai mult poate l-am inpins si a cazut fiind foarte in virsta a cazut si si-a rupt piciorul am ajuns la intelegere ca aveam culpa comuna asa spune politia si procororul . I-am platit,iar victima si-a retras orice acuzatie la acresa mea.vreau sa stiu ce se intimpla cu ,mine de acuma incolo si de ce?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 13:04, 11 Martie 2011
unii procurori se intampla sa mearga mai departe cu cercetarea pt cupla comuna
Daca nu mai sunt reclamatii din partea pagubitului o sa se inchida dosarul cu NUP pt dv. Aveti grija ca accidentatul sa nu se trezeasca si sa ceara si despagubiri morale si materiale Ar fi bine sa obtineti ohartie semnata de el ca nu mai are nici-o pretentie nici de la dv si nici de la asiguratorul RCA al dv. Asta pt linistea dv deplina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indicatoarele rutiere care nu respecta legea? sabin cj sabin cj E obligatorie suspendarea permisului ? O ruda a fost implicat intr/un accident in zona trecerii pentru pietoni. Indicatorul de presemnalizare (rosu) era ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - stabilire vinovat credobiz credobiz In data de 3 august, ma aflam la o intersectie dintre blocuri (strazi secundare). Intersectia nu era semaforizata...era doar cedeaza trecerea, nu erau treceri ... (vezi toată discuția)
Culpă comună? vă rog un răspuns Veduard29 Veduard29 Bună ziua! Am avut un accident acum câteva zile care s-a întâmplat așa: Mergeam pe sensul meu de mers, având o mașină în fața mea pe un drum ... (vezi toată discuția)