avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarii

Ce mai stiti despre Contr.Colectiv de Munca ptr.2011 ? S-a semnat,s-a publicat ?
Folosim sau nu salariul minim de 700 lei si indicii prevazuti ptr.2011,sau ramanem pe indicii de anul trecut? CCM de anul trecut se mai aplica sau a expirat.
Eu am mentinut ptr.anul acesta salariul de 720 lei, cat era raportat la indicele de 1,2 de anul trecut. E bine ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:55, 12 Martie 2011
Multumesc mult de tot, dar spune-mi daca poti,acestea se aplica ,obligatoriu si pentru mediul privat ?
da. se aplica
camicami a scris:

Multumesc mult de tot, dar spune-mi daca poti,acestea se aplica ,obligatoriu si pentru mediul privat ?

CCM-urile la nivel de ramura de activitate sunt aplicabile mai mult pentru sectorul privat, decat sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu pentru ramura comert incepand cu 1 ianuarie 2011 Marius Aurel Marius Aurel Dupa ce va fi inregistrat, va fi publicat in MO si de la acea data va fi valabil noul CCM 2011 - 2014 si de la acea data se vor incheia noile Acte aditionale ... (vezi toată discuția)
Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)
Multe pareri ale contabililor diferite....salariu minim 720 sau 804? invatacel invatacel luam exemplul unui lucrator comercial cu studii medii (are la dosar diploma de bacalaureat) si vreau sa il angajez cu salariu minim pe economie. Intrebarea ... (vezi toată discuția)