Am si o intrebare: Credeti ca exista vreun ordin sau o lege care sa ma ajute/ sa fie in favoarea reesalonarii datoriei pe care o am catre asociatia de locatari pe o perioada de 12 luni? Sau o perioada mai mare d e6 luni?
Daca va confruntaticu situatia in care ati acumulat in evdentele asociatiei de proprietari un debit,aveti posibilitatea legal prevazuta a incheia cu reprezentantul legal al acesteia,presedintele de asociatie un angajament in care sa va asumati responsabilitatea achitari debitului intr-un interval de timp rezonabil
Exista o lege, dar pentru ca inca nu au aparut normele de aplicare ale acesteia, nu se poate aplica.
Asa ca ramane la mica intelegere cu asociatia, cadru legal nu exista.
problema este ca intotdeaun administratorii nu vor sa incaseze pe parti ci doar intreaga suma incurcandu-l pe datornic si mai mult cu dobanzile si majorarile. Vinovat este de fapt administratorul care nu pastreaza un fond de rulment pentru fiecare locuinta egal cu cel putin o cheltuiala lunara, iar cand acesta exista il confunda cu fondul de reparatii.
Reclamatie
florin444
Buna ziua,doresc sa stiu daca exista vreun cadru legislativ care interzice unei asociatii de proprietari,sa afiseze un asa zis,,panou al rusinii`` cu numele ... (vezi toată discuția)